Fix: +40 (0) 356 176 508 , Mobil: +40 (0) 770 702 161 , Email: info@pardoseli3d.ro

Pardoseli Poliuretanice

Sistemele de pardoseli din poliuretan – calitate, pret accesibil si rezistenta in conditii dure! Pardoselile poliuretane reprezinta o alegere de top pentru decorul interior!

Finisajele cu poliuretan sunt extrem de fiabile si se potrivesc intr-o varietate de locatii fiind rezistente la abraziune si presiune, rezistente la impact, in conditii chimice, climatice, sunt foarte usor de curatat si intrebinut, iar durabilitatea lor in timp este  inegalabila.

Pe baza de apa sau ulei, sistemele cu poliuretan necesita un nivel ridicat de finisare pentru ca rezultatul final sa fie unul exceptional, rezistent si durabil. Recomandarile in materie de baza de lucru se vor efectua in functie de necesitatile fiecarui client in parte si evident, in functie de locatia(rezidentiala sau industriala) unde vor si aplicate finisajele cu poliuretan.

Acest tip de pardoseli vin intr-o varietate de optiuni: lucioase, semi-lucioase, satinate sau mate, insa tehnologia actuala va ofera garantia ca acestea nu se vor degrada in timp. Indiferent de alegerea ta, rezultatul final va fi unul spectaculor si va arata in permanenta…ca nou!

Close Menu