Fix: +40 (0) 356 176 508 , Mobil: +40 (0) 770 702 161 , Email: info@pardoseli3d.ro

Pardoseli Epoxidice

Cele mai rezistente si durabile sisteme de pardoseli! Pardoselile Epoxidice prezinta tehnologia celor mai calitative si apreciate inovatii in materie de finisaje de décor interior!

Sistemele epoxidice se bazeaza pe o combinatie intre rasina si intaritor, amestecate impreuna, acestea reactioneaza chimic si rezulta un material plastic rigid. Materialul final este puternic, durabil si rezistent intr-o varietate de medii.

Pardoselile Epoxidice prezinta o varietate de beneficii astfel incat sa fie o alegere excelenta pentru oricine si in orice locatie: rapiditate in instalare, costuri minine, durabile, usor de intretinut, rezistenta ridicata, antiaderente, antibacteriene etc. Avantajele sunt multiple, iar aspectul final este unul foarte atragator.

Acest tip de pardoseli ofera clientilor libertatea de a crea modele interesante in functie de preferintele si viziunile proprii. Disponibil intr-o varietate de culori, poate fi personalizat cu desene si modele, epoxidul reprezinta o alegere excelenta de a decora podele indiferent de natura lor sau de locatia in sine.

Close Menu