Fix: +40 (0) 356 176 508 , Mobil: +40 (0) 770 702 161 , Email: info@pardoseli3d.ro

Pardoseli Cuart Colorat

Sisteme durabile si atractive in materie de pardoseli, care incorporeaza agregate de cuart colorate intr-o matrice epoxidica dura. Sigilate intr-un format special cu epoxid clar sau poliuretan.

Pardoseli cuart colorat intr-o varietate de grosimi, texturi si finisaje. Un spectru larg de culori si amestecuri personalizate pe care le poti include in locuinta sau afacerea ta, indiferent de décor sau design. Sistemele de pardoseli de cuart colorat reprezinta acele podele multifunctionale cu stil, rezistente si perfecte pentru o varietate larga de spatii. Acestea reprezinta o combinatie dintre rasina epoxidica de inalta calitate si granule de cuart colorate.

Atractive, foarte usor de curatat si intretinut, sanitare, rezistente la alunecare, fara necesitati de ceruire si cu un ciclu de viata foarte indelungat, pardoselile cuart colorat reprezinta alegerea ideala pentru orice zona caracterizata cu trafic intens.

Pardoselile cuart colorat se prezinta intr-o varietate de culori agregate care pot fi combinate astfel incat sa se poata incadra perfect in orice tip de décor. Durabilitatea si rezistenta transforma pardoselile din cuart colorat intr-o alegere optima pentru diferite spatii, intima sau comerciale.

Close Menu