Fix: +40 (0) 356 176 508 , Mobil: +40 (0) 770 702 161 , Email: info@pardoseli3d.ro

Pardoseli 3D

Pardoseile 3D reprezinta invotatia secolului, iar spatiul media este scaldat in imagini si idei prin care iubitorii de frumos si extraordinar au ales sa isi transforme locuinta sau afacerea.

Tehnologia pardoselilor 3D este la momentul actual cea mai impresionanta inovatie in materie de design interior si nu numai.. Acest tip de pardoseli reprezinta eleganta in sine, iar factorul Wow este una dintre caracteristicile principale.

Dimensiunea posibilitatilor este infinita, design-erii se intreg in capodopere iar clientii au libertatea de a alege orice model, imagine etc. Desi nu sunt la propriu tridimensionale, ci presupun un etaj simplu bidimensional, efectul 3D este foarte usor de creat in functie de locul amplasarii, de tipul de imagine ales, culorile prezente, efectul de iluminare cat si de metoda de aplicare.

Create si testate in Dubai, realizate din cele mai calitative materiale si in colaborare cu cei mai importanti producatori din lume, inovatia pardoselilor 3D consta in executia extrem de rapida, durata de viata indelungata, intretinere si curatare rapida si facila, impermeabilitate si nu in ultimul rand, un efect terapeutic excelent si incontestabil.

Close Menu