Fix: +40 (0) 356 176 508 , Mobil: +40 (0) 770 702 161 , Email: info@pardoseli3d.ro

Pardoseli la nivel de arta

Design-uri infinite in pardoseli ridicate la nivel de arta! Infrumuseteaza-ti locuinta sau afacerea cu cele mai impresionante podele decorative, alege unicitatea Pardoselilor 3D, stralucirea Pardoselilor Metalizante sau oricare dintre pardoselile pe care le gasesti reprezentative pentru ideile si nevoile tale!

Pardoseli 3D

Pardoseile 3D reprezinta invotatia secolului, iar spatiul media este scaldat in imagini si idei prin care iubitorii de frumos si extraordinar au ales sa isi transforme locuinta sau afacerea.

Pardoseli Metalizate

Suprafete epoxidice metalizate, aspect tridimensional care confera culoare si adancime planseului obisnuit. O acoperire metalica cu o finisare perfecta si un sistem decorativ fara cusur

Pardoseli Luminescente

Ultima tendinta in materie de desing este reprezentata de pardoselile luminescente sau fluorescente. Lumineaza-ti incaperile in cel mai inedit mod si contribuie totodata conservarea energiei!

Pardoseli Poliuretanice

Sistemele de pardoseli din poliuretan – calitate, pret accesibil si rezistenta in conditii dure! Pardoselile poliuretane reprezinta o alegere de top pentru decorul interior!

Pardoseli Epoxidice

Cele mai rezistente si durabile sisteme de pardoseli! Pardoselile Epoxidice prezinta tehnologia celor mai calitative si apreciate inovatii in materie de finisaje de décor interior!

Pardoseli Cuart Colorat

Sisteme durabile si atractive in materie de pardoseli, care incorporeaza agregate de cuart colorate intr-o matrice epoxidica dura. Sigilate intr-un format special cu epoxid clar sau poliuretan.

Pardoseli Fulgi Colorati

Mici explozii de culoare pe care le poti personaliza dupa bunul plac si pe care le poti introduce in orice decor.

Pardoseli Cu Gliter

Pandoseli cu Glitter – Un adevarat spectacol de lumini si magie! Un sistem de pardoseli cu adevarat impresionant, podele cu care vei transforma orice incapere!

Close Menu